SMS-notificare în "Odnoklassniki" - ce este și cum funcționează?

Internetul

Notificarea este una din modalitățile moderne de a vă asigura pagina pe rețelele sociale. De exemplu, în Odnoklassniki. Notificare - ce este Aceasta este o notificare care va fi trimis la un număr mobil legat de o pagină dintr-o rețea socială.

Notificarea browserului în Odnoklassniki ca modalitate de protecție a datelor personale

În primul rând, notificarea SMS-urilor conectatevă permite să recuperați numele de utilizator sau parola pierdute din pagina dvs. De asemenea, dacă cineva încearcă să vă spargă pagina personală, veți primi un mesaj text cu un link încorporat la numărul asociat acesteia, după care vă puteți restabili datele și puteți preveni hacking-ul și furtul de informații personale. Astfel, notificărilor i se poate atribui o funcție de protecție a paginii dvs. în rețelele sociale.

Notificarea că acest lucru este în colegii de clasă

O modalitate de a ține pasul cu toate știrile.

Știați că notificarea din "Colegii de clasă"este un mijloc destul de convenabil de a ține pasul cu noile evoluții în viața prietenilor dvs., pentru a fi conștienți de ceea ce se întâmplă pe pagina dvs. în absența dvs.?

Odnoklassniki oferă două opțiuni.primirea notificărilor: prin trimiterea scrisorilor de administrare a site-ului la adresa dvs. de e-mail sau prin notificări prin SMS. Ambele opțiuni sunt practice, iar alegerea în favoarea uneia dintre ele vine numai din ceea ce utilizați mai des: un telefon mobil sau un e-mail. În setările de pe pagina dvs., puteți seta chiar și un anumit moment în care alertele vor fi trimise zilnic. De exemplu, pentru a nu vă trezi în mijlocul nopții din cauza unui mesaj SMS tare, puteți seta ora, de exemplu, de la opt dimineața până la zece seara, adică doar acel interval de timp convenabil pentru dvs.

Anunț de browser în Odnoklassniki

Caracteristicile de notificare în "Colegii de clasă"

Deci, care este notificarea, ne-am dat seama. Apoi, vă vom spune exact ce notificări pot fi primite în acest fel. În primul rând, dacă ați primit o nouă ofertă de prietenie, ați lăsat un comentariu sub o fotografie sau o înregistrare, ați scris un nou mesaj sau ați notat în fotografie - puteți afla despre toate acestea prin notificarea din "Colegii de clasă". Ce este acest lucru, dacă nu cel mai convenabil mod de a afla despre evenimentele din pagina dvs.?

În plus, puteți seta alerte,care va veni dacă sunteți invitat la grupuri sau aplicații de jocuri, primiți cadouri noi de la prieteni sau evenimente noi organizate în cadrul grupurilor în care sunteți membru. De asemenea, aveți ocazia să primiți mementouri despre zilele de naștere ale prietenilor, care, bineînțeles, este o funcție utilă, pentru că, uneori, datorită ocupării forței de muncă, este destul de dificil să păstrați chiar și niște informații simple în capul tău și nu vrei să-ți jignești familia și rudele, uitând de o zi importantă. . Astfel, notificarea joacă un rol destul de important atât în ​​funcționarea paginii dvs., cât și în viața reală.

Notificarea colegilor de clasă că asta

Contra notificări în rețelele sociale

În ciuda pozitivelor evidenteconfirmarea notificării și legarea numărului dvs. de telefon mobil la o pagină de pe Internet; există, de asemenea, aspecte negative ale acestui proces. Pentru o revizuire sinceră a funcției de notificare, dorim să evidențiem un punct care poate avea consecințe neplăcute. Ceea ce trebuie să vă temeți cel mai mult este pierderea sau furtul telefonului dvs. mobil, care are o cartelă SIM încorporată cu numărul asociat paginii. Având telefonul, atacatorii vă vor putea accesa cu ușurință rețelele sociale, iar modificarea parolei și a parolei va face mult mai dificil pentru dvs. să restaurați pagina în viitor. Aproximativ același scenariu se va întâmpla dacă hack e-mailul la care este atașată pagina.

Cum să dezactivați notificarea în Odnoklassniki: cel mai simplu mod

În cazul în care paragraful anterior al articolului vă puternicderanjat, atunci ne grăbim să vă informăm un punct important. Rețineți că notificarea în Odnoklassniki este o oportunitate suplimentară pe care o puteți opta în orice moment. Mergeți la site-ul "Mai multe", în lista care apare, selectați "Setări" și apoi mergeți la meniul din stânga în "Notificări". Cu această metodă, puteți oricând să eliminați semnele de verificare din toate alertele.

Cum să dezactivați notificarea în "Colegii de clasă"

În acest articol, ne-am uitat atât la profesioniști, cât și la profesioniștia funcției de notificare din Odnoklassniki: ce este, cum funcționează și de ce este nevoie. Orice fenomen are atât părți pozitive, cât și negative. Comunicarea este de a informa în mod regulat despre ceea ce se întâmplă în rețelele sociale. Temerile legate de pierderea datelor personale dintr-o pagină personală nu sunt, de asemenea, nerezonabile, dar trebuie să țineți cont de faptul că acest lucru se întâmplă foarte rar dacă lucrați cu atenție pe Internet și nu urmați legături suspecte care ar putea conține viruși. Prin urmare, vă recomandăm să citiți cu atenție articolul și numai după aceea să decideți dacă doriți să activați acest serviciu sau să faceți acest lucru fără el.