Cum să ștergeți pagina "Contact"?

Internetul

Ștergeți pagina "Contact" este destul de ușoară -trebuie doar să știi cum. După ce ați făcut acest lucru, desigur, îl puteți restabili mai târziu, fără a pierde nici o înregistrare pe perete, fără fotografii - nimic deloc! Apropo, cei care decid să ia acest pas aproape întotdeauna se întorc destul de repede la rețeaua socială "VKontakte".

Ștergerea unei pagini este foarte simplă: în meniul "Setările mele" trebuie să derulați pagina în partea inferioară, ultima linie fiind fraza "Puteți șterge pagina dvs.". Dând clic pe el, utilizatorul ajunge la meniu cu indicarea motivului pentru care dorește să ștergă pagina "VKontakte". Există mai multe opțiuni pentru fiecare gust!

Curios, când selectați fiecare meniu dinpentru comentarii, care, împreună cu notificarea eliminarea paginii, va fi afișată în fluxul de știri la un prieten, un scurt comic apare un mesaj care poate fi înlocuit cu o expresie proprie sau să șteargă toate.

Deci, când selectați meniul "Am altaPagina „arată un comentariu că profilul a fost creat pentru utilizatorul de câine, dar acum pentru animale de companie wised, astfel încât el ar putea crea o rețea socială în sine. Al doilea meniu explică de întreținere utilizator, astfel încât să nu poată în condiții de siguranță și să trăiască fericit până când ajunge pagina pe rețeaua socială, precum și doresc să rămână „legume moale,“ noroc.

ștergeți pagina în contact
A treia alegere: "Există prea multe materiale inacceptabile în contact" - va amuza prietenii utilizatorului eliminat cu mesajul că acum el are suficiente materiale pornografice și piratate, deci nu mai are nevoie de profilul său în rețeaua socială. Într-adevăr, pe lângă faptul că "VKontakte" este unul dintre cele mai populare socuri. rețele, acesta este încă un depozit gigant de fișiere. Punct de securitate
dacă șterg o pagină dintr-un contact
Ofertele de date oferă utilizatorilor informații despre faptul că se află în subteran, de teama de persecuție a celor puternici din această lume.

În cele din urmă, dorind să ștergeți pagina "În Contact"datorită faptului că nimeni nu face comentarii cu privire la înregistrările lor, acestea pot lăsa un mesaj că numai câțiva prieteni își vor regreta plecarea. În acest caz, folosind un generator de numere aleatoare, este afișată o pereche de nume de la primii cinci prieteni ai utilizatorului.

în pagina de contact pentru eliminare
După cum sa menționat deja mai sus, utilizatorul poateștergeți pagina prin ștergerea mesajului sau selectând "Alt motiv". Apoi, în feedul de știri al prietenilor săi va apărea un mesaj în care utilizatorul a șters în mod silențios pagina sa.

Dacă ștergeți pagina "Contact", atunci niciuna dintre celeutilizatorii nu vor mai putea accesa informații personale: fotografiile, videoclipurile, detaliile de contact, nu pot fi scrise pe perete. Accesând pagina de la distanță, utilizatorii vor vedea un mesaj în care se afirmă că pagina utilizatorului a fost ștearsă, iar informațiile nu sunt disponibile. Din toate informațiile conține în mod obișnuit profilul de acest fel va fi doar numele vizibil, chiar și fotografia va fi înlocuită cu o fotografie standard, care anterior au fost, de asemenea, utilizat atunci când administrația a blocat utilizatorul pentru spam.

Apropo, cei care doresc să ștergă pagina "Bcontactul "este invizibil, pot elimina caseta de selectare" spuneți prietenilor "din meniu și apoi nu apare niciun mesaj în feedul de știri al prietenilor dvs. Poate că numai în acest caz va fi posibil să se perceapă în serios decizia utilizatorului.