Cum șterg un videoclip în colegii mei? Mai multe opțiuni

Internetul

Site-ul "Odnoklassniki" oferă o oportunitate pentru eiutilizatorii își încarcă propriul videoclip pe pagina lor și introduc și videoclipuri de pe YouTube. Dimensiunea fișierului descărcat nu trebuie să depășească 2 GB. Utilizatorul însuși alege,

cum să ștergeți un videoclip în colegii de clasă
pentru cine să afișeze videoclipul. Încărcați videoclipuri pentru "colegii de clasă" gratuit, absolut oricine poate. Puteți închide videoclipul astfel încât un outsider să nu îl poată vedea sau să-l arate tuturor. După descărcare, videoclipul este moderat. Administratorii site-ului răsfoiesc videoclipul descărcat, analizează-l și devin disponibil. Dacă videoclipul încalcă drepturile de autor, moderatorii nu o lipsesc și o șterg.

Problema cum să ștergeți un videoclip în"Colegii de clasă", mulți utilizatori sunt întrebați. Se întâmplă că filmul este plictisitor, vrea să scape de el sau au încărcat unul pe care doreau să-l arate tuturor prietenilor, dar din greșeală sa dovedit a fi diferit. Ar trebui să fie eliminat rapid, dar trebuie să știți principiile de bază ale modului de ștergere a videoclipului în "Colegii de clasă".

Cea mai ușoară modalitate de a elimina un videoclip inutil este,desigur, să contactați serviciul de asistență al site-ului. Apoi nu trebuie să înțelegeți setările, căutați butoanele corecte. Cu toate acestea, această metodă este în același timp mai durabilă. De aceea, mulți caută o soluție la problema lor pe Internet: forumuri și reviste online.

ștergeți videoclipul de la colegii de clasă
Dacă întrebați o întrebare în motorul de căutare "cum să eliminațivideo în "Odnoklassniki", apoi unii oameni, gata să vă ajute, pot răspunde. Trebuie să fim foarte atenți la acest lucru și să nu trecem peste legături suspecte. Pot fi programe sau viruși inutili. Protejați-vă de eventualele fraude vă va ajuta doar vigilența. Privind prin videoclipul altcuiva ("Colegii de clasă" dau această ocazie tuturor utilizatorilor gratuit), trebuie să fii atent. Dacă puneți "Class" sub clip, acesta va fi afișat automat pe pagină și toți prietenii îl vor vedea.

De fapt, foarte puțini oameni știu cum să șterge un videoclip în "colegii de clasă". Să luăm în considerare câteva variante.

Mai întâi mergem la profilul tău. Apoi faceți clic pe fila "Video", sunt toate intrările. Acolo veți vedea o coloană cu link-uri, faceți clic și derulați

video în colegii de clasă pentru drum liber

până la partea de jos. În coloana "Pagina mea" apăsăm butonul "Referințe". Va fi o istorie a tuturor descărcărilor. Lângă fiecare legătură există o cruce. Trebuie să fie presat. Acesta va fi butonul de ștergere. După ce faceți clic pe el, clipul va fi șters.

Pentru a șterge videoclipul pe care l-ați încărcat, trebuie să accesați pagina "Video", să faceți clic pe butonul "Încărcat" și să ștergeți videoclipul inutil.

Dacă tot nu puteți șterge videoclipul"Colegii de clasă", atunci trebuie să contactați asistența pentru clienți. În colțul din dreapta sus al paginii, faceți clic pe fila "Ajutor". Aici, administratorii vor explica în detaliu modul de ștergere a videoclipului în "Colegii de clasă". Pentru a face acest lucru, trebuie să furnizați toate datele: numele, prenumele, adresa de e-mail. Apoi specificați scopul și subiectul recursului, descrieți în detaliu situația la care doriți să ștergeți înregistrarea. Apoi trimiteți o aplicație și așteptați un răspuns.