Cum să ștergeți fotografiile din "Contact": sfaturi și trucuri

calculatoare

Astăzi vom încerca să înțelegem cum să eliminămfotografii din "Contact". Lucrul este că mulți utilizatori își adaugă fotografiile în rețeaua socială și apoi nu știu cum să elimine imaginile de acolo. De fapt, implementarea sarcinii nu va dura prea mult timp și efort. În plus față de eliminarea fotografiilor, puteți utiliza funcția de a le ascunde de anumite persoane. De asemenea, va fi menționat.

cum să ștergeți fotografiile în contact

Ștergere rapidă

Cum să ștergeți fotografiile în "Contact"? Să începem cu curățarea rapidă a rețelei sociale de imaginile nedorite.

Deci, pentru a șterge o fotografie, veți avea nevoie de:

  1. Conectați-vă la profilul dvs. în "VC".
  2. Accesați meniul din stânga în "Fotografii".
  3. Găsiți imaginea dorită și deschideți-o.
  4. Selectați "Ștergeți" în linia de jos.
  5. Confirmați operația.

După pașii listați, fotografia va fi ștearsă. Dar această opțiune nu este potrivită pentru purificarea în masă a rețelei sociale.

albume

Cum să ștergeți fotografiile în "Contact"? Puteți utiliza ștergerea în masă. În acest caz, ne referim la curățarea profilului din albumele foto.

Cum să efectuați această operațiune? Este necesar:

  1. Deschideți "Fotografiile mele" din meniul de navigare al rețelei sociale.
  2. Mutați cursorul peste imaginea albumului foto dorit.
  3. Faceți clic pe butonul cu imaginea creionului ("Editare album").
  4. Selectați "Ștergere album".
  5. Confirmați-vă intențiile.

În practică, totul este mult mai ușor decât ar părea inițial. Aceste tehnici ajută într-adevăr să scape de fotografii.

Imagini salvate

Și cum să ștergeți fotografii în "Contact", caresunt stocate în albumul "Imagini salvate"? În acest caz, nu puteți face fără software suplimentar. Aceasta este o aplicație specializată a rețelei sociale. După instalare, puteți face față cu ușurință sarcinii.

cum să închideți fotografiile în contact

Instrucțiunile pentru ștergerea fotografiilor salvate arată astfel:

  1. Deschideți aplicațiile mele.
  2. Găsiți cu ajutorul software-ului liniei de căutare "Transferați fotografii".
  3. Deschideți programul și faceți clic pe "Adăugați aplicația".
  4. Deschideți "Fotografiile mele" (închideți aplicația în prealabil) și faceți clic pe butonul "Creați albumul".
  5. Setați opțiunea "Numai eu" în modul de vizualizare a fotografiilor.
  6. Faceți clic pe "Creați".
  7. Deschideți programul "Photo Transfer".
  8. În rândul "De la" indicați "Fotografiile mele", de mai jos - "Salvat".
  9. Faceți clic pe "Mutare".
  10. Deschideți "Imaginile mele".
  11. Dați clic pe "Editați" lângă albumul dorit.
  12. Selectați "Ștergere album".

După confirmarea operațiunii, fotografiile salvate vor fi șterse. Astfel de manipulări în practică sunt destul de rare, dar ele pot fi utile.

Fotografiile ascunse

Și cum să închideți fotografiile în "Contact"? În "VK" are funcția de a ascunde albume. Utilizatorul însuși poate indica cine poate vizualiza anumite arhive cu fotografii. Acest lucru este normal.

Pentru a ascunde albume, aveți nevoie de:

  1. Accesați elementul "Imagini" din profilul VK.
  2. Selectați albumul dorit și faceți clic pe butonul "Editare".
  3. Setați setările de confidențialitate în "Cine poate vizualiza albumul".

Pentru a ascunde arhiva fotografiei, trebuie să specificați "Numai eu". Dar aceasta nu este singura opțiune. În "VK" puteți deschide accesul la albumele foto numai anumitor grupuri de utilizatori. După finalizarea acțiunii, faceți clic pe "Salvați".

intimitate

Este clar modul de ștergere a fotografiilor din "Contact". Următoarea opțiune de ascundere a imaginilor este de a lucra cu setările de confidențialitate. Ele amintesc oarecum de parametrii albumelor.

cum să recuperați fotografiile șterse

Pentru a configura accesul la fotografii, aveți nevoie de:

  1. Accesați rețeaua socială "Setări".
  2. Deschideți fila "Confidențialitate".
  3. Selectați "Cine vede fotografiile salvate" și "Pe care am fost marcat".
  4. Setați parametrii doriți și faceți clic pe "Salvați".

În practică, totul este mai ușor decât pare. Mai ales dacă urmați instrucțiunile sugerate.

Despre restaurare

Cum se recuperează fotografiile șterse în"Touch"? Acest lucru se poate face numai înainte de actualizarea paginii browserului. Adică imediat după eliminarea imaginilor. În caz contrar, recuperarea nu are loc.

Pentru a implementa sarcina, trebuie doar să faceți clic pe butonul "Restaurare". Apare imediat după eliminarea fotografiei.