Cum să ștergeți filele "Contact": instrucțiuni detaliate

calculatoare

Marcajele pe rețelele sociale fac mult mai ușorviață. Cu ajutorul lor puteți găsi această pagină sau acea pagină cu cheltuieli minime. Dar cum pot șterge filele "Contact"? Ce trebuie făcut pentru implementarea sarcinii? Răspunsurile la aceste întrebări vor fi găsite mai jos. Chiar și un utilizator înregistrat recent este capabil să facă față unei astfel de aventuri!

cum să ștergeți marcajele dintr-un contact

Informații utile

Ce se numesc marcaje? Aceasta se numește acces simplificat la obiectele selectate din rețeaua socială. Fără probleme, veți putea să faceți o fotografie, un videoclip, un public, un grup, un eveniment sau chiar să vizitați un anumit profil de persoană.

Toate marcajele VK sunt stocate în elementul de meniu "My"Este în partea dreaptă a paginii, dar afișarea acestei linii nu are loc întotdeauna, uneori este ascunsă. Puteți să o configurați în" Setări ". Cum șterg fila" Contact "?

oameni

Să începem cu cea mai simplă și cea mai comună soluție - vom încerca să scăpăm de paginile selectate. Persoanele din lista de mai sus nu sunt prea greu de eliminat.

Pentru aceasta, veți avea nevoie de:

  1. Conectați-vă la vk.com. Persoanele care nu sunt înregistrate în sistem nu vor putea să funcționeze cu setările rețelei sociale.
  2. Deschideți în meniul din stânga "Marcaje".
  3. În partea dreaptă a ferestrei, faceți clic pe cuvintele "Persoane".
  4. Mutați cursorul mouse-ului în colțul din dreapta al avatarului persoanei pe care doriți să o eliminați.
  5. Faceți clic pe cruce.
  6. Confirmați ștergerea.

După acțiunile efectuate, profilul persoanei va înceta să fie afișat în meniul corespunzător.

cum să eliminați marcajele în contact

Comunități și profiluri

Este clar cum să eliminați marcajele "În Contact". Dar acesta este doar unul dintre posibilele aspecte. Utilizatorii pot face altfel. Lucrul este că eliminarea publicului și a oamenilor este posibilă din paginile relevante.

Cum să ștergeți marcajele "în contact"? Această operație necesită următoarele acțiuni:

  1. Conectați-vă la rețeaua socială.
  2. Accesați pagina unei persoane / grup adăugate / (oh) la marcaje.
  3. În cazul persoanelor, trebuie să vă uitați la blocul de sub avatarul din partea stângă a paginii. Uneori - faceți clic pe "...". Când lucrați cu publicul este suficient să priviți meniul din partea dreaptă a comunității.
  4. Dați clic pe "Ștergeți".

Gata! Publicul sau persoana vor fi eliminate din secțiunea relevantă. Este foarte simplu! Dar, în acest stadiu, scenariile posibile nu se termină acolo. Există și alte trucuri despre care trebuie să știți.

Fotografie, video

Cum să ștergeți marcajele "în contact"? Această operațiune implică eliminarea unor pagini de utilizator interesante anterior, utilizate anterior. Și despre film și fotografii? Ele merg, de asemenea, la meniul de marcaje.

Pentru a scăpa de astfel de fișiere, aveți nevoie de:

  1. Accesați "Marcajele mele".
  2. Selectați "Fotografii" sau "Înregistrări video". Totul depinde de ce trebuie eliminat.
  3. Deschideți documentul necesar și faceți clic pe butonul cu imaginea inimii (cum ar fi).

Odată ce acestea sunt eliminate, videoclipul sau fotografia, precum și postările vor fi eliminate din marcaje. Acest lucru este normal. Alte modalități de a scăpa de aceste componente nu pot fi.

referințe

Cum să ștergeți marcajele "În Contact", exprimate prin link-uri? În acest caz, algoritmul de acțiune nu este mult diferit de liniile directoare propuse anterior.

cum să ștergeți marcajele în contact

Instrucțiunile de eliminare a legăturilor din marcajele "VK" arată astfel:

  1. Accesați profilul dvs. și faceți clic pe "Marcajele mele".
  2. Deschideți elementul "Legături".
  3. Mutați cursorul la componenta dorită.
  4. În colțul din dreapta faceți clic pe cruce.
  5. Sunt de acord cu avertismentul.

Asta e tot. De acum înainte, este clar cum să ștergeți marcajele "În Contact" Adăugarea de pagini relevante la elementul de meniu menționat este fie făcând clic pe "Adăugați în marcaje", fie după ce o persoană a adăugat o fotografie asemănătoare unei fotografii, unei postări sau unui videoclip.

Adăugarea și ștergerea marcajelor este o procedură gratuită. Principalul lucru este să ai un profil activ în "VC". Și rețineți că puteți edita marcajele dvs. numai.