Cum să ștergeți datele de autentificare din "Odnoklassniki" la intrare: instrucțiuni pas cu pas

calculatoare

Deci, acum vom înțelege cum să eliminămconectați-vă la "colegii de clasă" la intrare. De fapt, există mai multe abordări destul de interesante și, în același timp, simple. Toate acestea se disting prin simplitatea și claritatea lor, chiar și pentru utilizatorii novici. Să ne cunoaștem rapid.

cum să eliminați datele de conectare la colegii de la intrare

Nu memorează

Prima modalitate de a ne ajuta să răspundem este cumpentru a șterge datele de autentificare în Odnoklassniki la intrare - aceasta nu este altceva decât dezactivarea memorarea automată a acesteia. Cum poți pune în aplicare această afacere? Să ne dăm seama.

Adevărul este spus, aici aveți mai multeabordări. Primul este să debifați elementul "rețineți-mă" când vă conectați la o rețea socială. Când introduceți și introduceți parola și vă conectați la site-ul web Odnoklassniki, în aceste câmpuri puteți vedea parametrul de care avem nevoie. Când nu există nici o bifă, atunci datele nu vor fi salvate.

De asemenea, dacă vă gândiți cum să eliminați un login în"Colegii de clasă" la intrare, puteți utiliza, de asemenea, capabilitățile browserului dvs. Când vă conectați, sistemul vă va întreba dacă să vă amintiți datele. Răspunsul nu, apoi selectați opțiunea de memorare niciodată. Asta e tot. Poți fi calm - ne-am descurcat cu sarcina. Adevărat, există și o serie de abordări destul de interesante.

Curățarea browserului

Acum ne mutăm cu tine în mai multo metodă interesantă și comună de rezolvare a întrebării noastre de astăzi. Vă ajută să răspundeți cum să eliminați datele de autentificare din "Colegii de clasă" la intrare, dacă ați uitat să eliminați bifa din "amintiți-mă".

colegii de clasa socială de conectare la rețea

Aici trebuie să recurgem la ajutorul nostru.browser-ul. Lucrul este că funcția necesară este ascunsă în setări. Du-te acolo după lansarea aplicației și apoi accesați secțiunea "Istoric". Ștergeți acest element. Într-adevăr, browserele moderne ne oferă după ce faceți clic pe butonul corespunzător pentru a configura ștergerea. Adică puteți să eliminați numai autentificările și parolele stocate pe site-uri. Pentru a face acest lucru, lăsați o bifă chiar vizavi de cookie-urile inscripționate (sau "cookie-urile clare"). Apoi, confirmați acțiunile. Asta este. Acum știți cum să ștergeți datele de conectare la Odnoklassniki la intrare.

aplicaţii

Adevărat, acum o să aflăm cu dvs. mai frumosO abordare interesantă pentru rezolvarea problemei. Acesta nu numai că va ajuta să scapi de datele inutile introduse, dar și să eliberați câteva gigaocteți de spațiu pe hard disk. Pentru el, cu toate acestea, va trebui să recurgă la un conținut specializat.

Dacă doriți să știți cum să ștergeți datele de conectare în"Colegii de clasă" la intrare, precum și toate datele introduse în browser, puteți face referire la aplicația numită CCleaner. Ne va ajuta să facem față rapid sarcina.

Pur și simplu instalați și rulați-l. Programul este disponibil gratuit, ceea ce ne ușurează găsirea acestuia. După pornire, este necesară efectuarea unei configurații mici. Bifați caseta de lângă scanarea tuturor unităților de hard disk, precum și a browserelor. Faceți clic pe "analiză" din partea dreaptă a ecranului, apoi faceți clic pe "curățare", care va apărea după finalizarea scanării. Asta e tot - poți să te uiți la rezultat. Înainte de a fi curat "Odnoklassniki" (rețea socială). Conectarea și parola vor fi șterse. Acum puteți folosi prima metodă pentru a nu aminti informațiile introduse.

site-ul colegilor parola și login

intimitate

Există o altă excursie destul de interesantă. Este adevărat că nu ne permite să ștergem informațiile introduse. Se bazează pe datele "care nu memorează". Să ne familiarizăm cu această metodă.

Dacă nu doriți date personale (și anumedatele de conectare și parola) sunt salvate în setările browserului dvs., atunci ar trebui să vizitați rețeaua socială folosind "sesiunea privată". Pentru aceasta, faceți clic pe browser și apoi selectați "deschideți în modul incognito". În plus, acest parametru poate fi găsit în setările programului. E terminat? Apoi, puteți introduce datele în siguranță - la sfârșitul sesiunii, acestea nu vor fi salvate.