Momentul schimbării: cum să ștergeți un canal pe Youtube sau să îl modificați

calculatoare

În oricare dintre rețelele sociale acest lucru se poate întâmplasituația pe care trebuie să o ștergem și conținutul conținutului. Dacă brusc vă gândiți cum să ștergeți un canal pe Youtube, atunci articolul nostru va ajuta să faceți acest lucru.

Nu tăiați de pe umăr: eliminați sau nu ștergeți canalul

Dacă decideți să ștergeți canalul, amintiți-vă,că nu veți pierde doar videoclipul. Tot statisticile canalului dispare. Veți pierde vizionări, plăceri, abonați și comentariile acestora. Dacă canalul dvs. are o bună reputație, este mai bine să nu îl ștergeți, ci să îl păstrați. Să presupunem că doriți să vă întoarceți să lucrați cu Youtube și apoi totul va trebui să înceapă de la zero - descărcarea canalului, atragerea abonaților, promovarea contului.

Dacă este doar în cazul videoclipurilor descărcate, atunci,Poate că cea mai bună soluție este să schimbați setările pentru afișarea conținutului și să-l ascundeți de ochii curioși. Un pas atât de radical, cum să elimini canalul de pe YouTube, întotdeauna ai timp să faci.

cum să schimbi numele canalului YouTube

Păstrați reputația și abonații

Pe de altă parte, poate fi eliminată canaluleste asociată cu o schimbare a activității. De exemplu, înainte să faceți recenzii despre produsele cosmetice și acum vă decideți să faceți arta pe lemn, trageți despre acest videoclip și vechiul canal va fi uitat pentru totdeauna. În acest caz, puteți nu numai să ascundeți videoclipurile vechi, ci și să schimbați numele pe canal pentru al dedica complet lecției dvs. noi. Așa că salvezi toate statisticile. Dar rețineți că acest lucru nu va fi foarte corect cu privire la abonații care au venit pe canalul dvs. din cauza subiectului inițial. Cel puțin trebuie să-i avertizați că vă gândiți cum să schimbați canalul. Pe YouTube, dacă sunteți destul de carismatic ca blogger, cei mai loiali abonați vor rămâne cu dvs., în ciuda schimbărilor - în primul rând, îi atrageți ca persoană. Dar mai întâi trebuie să înveți mai multe informații despre schimbările de pe canal.

Cum de a schimba numele canalului YouTube și ce poate să apară?

Notă importantă la care trebuie să tragețiatenție, dacă tot decideți să schimbați numele. Contul tău YouTube este asociat cu un cont Google+, iar dacă schimbi numele canalului, numele tău în toate celelalte servicii se va schimba de la Google. Așadar, fiți pregătiți pentru faptul că nu se pot face schimbări numai pe Youtube - alte servicii vor fi, de asemenea, afectate. Poate că acest lucru îi împinge pe bloggeri să caute un răspuns la întrebarea cum să ștergi un canal pe Youtube, în loc să îl redenumiți.

Vestea bună este că există o soluțieO cale care vă permite să schimbați numele canalului pe Youtube fără nici o mapare în alte servicii. Pentru a face acest lucru, creați o pagină de marcă pe Google și conectați-vă canalul la acesta.

Aceeași succesiune de acțiuni în ordinepentru a schimba numele este foarte simplu. Accesați fila "Canalul meu", apoi faceți clic pe pictograma roată. Se deschide o fereastră cu setările principale ale canalului. De aici trebuie să urmați link-ul "Setări cont". În "Setările contului", selectați fila "Informații generale", apoi faceți clic pe mesajul "Editați în Google" de lângă fotografia dvs. de profil. Se deschide pagina de editare a numelui pe Google+. După ce schimbați numele, faceți clic pe "OK".

cum să schimbi canalul pe YouTube

Cum să ștergeți un canal pe Youtube: pas cu pas

Pentru a ajunge la opțiunea de ștergere a canalului,treceți prin întregul lanț din secțiunea anterioară: "Canalul meu" - "Setări" - "Setările contului" - "Informații generale". Lângă fotografia de profil există o altă inscripție - "Avansat", pe care trebuie să faceți clic. În sfârșit, în partea de jos a paginii găsiți butonul "Ștergere canal".

cum să ștergeți un canal pe YouTube

După ce faceți clic pe sistemul de confirmare va cereintroduceți datele dvs., adică login-ul și parola, pentru a vă asigura că aceasta este cu adevărat decizia dvs., și nu intrigile intrușilor. După confirmare, canalul va fi șters, dar pentru o anumită perioadă de timp, videoclipul va apărea în continuare în sistem, deoarece nu se întâmplă imediat.