Râul Perch

Știri și societate

Râul Perch - pești de mărime medie. Corpul lui are o lungime de până la cincizeci de centimetri. Râul de râu de masă are până la un kilogram. În cazuri rare, puteți întâlni persoane foarte mari, masa cărora ajunge la două sau două kilograme și jumătate.

Corpul său are o formă comprimată din laturi. Spatele este pictat în verde închis, iar laturile - în verde-galben. Pe laturi există cinci sau nouă benzi transversale întunecate. Pântecul este de culoare gălbuie. Bibanul are aripioare pectorale galbene, restul sunt roșii. Ochii lui sunt portocalii. Pe aripile dorsale, bibanul are spini. Aceste spini nu sunt otrăvitori, dar bolile lor pot fi destul de dureroase.

Considerat numele de pește al unui alt râu,cu excepția celor de mai sus, nu. Acesta trăiește în corpuri de apă dulce de diferite tipuri: lacuri, rezervoare, iazuri și așa mai departe. Probele mari pot fi găsite în locuri adânci, mici - în creeks, în păduri de plante acvatice, în golfuri. Râul Perch trăiește în locuri unde există suficient oxigen. Gama habitatului său ajunge la râul Lena pe teritoriul Siberiei.

Reproducerea începe de persoanele care au ajunstrei sau patru ani. Femelele încep să mănânce ouă în primăvara timpurie pe plantele de anul trecut, arbuști, snags sau orice alt gunoi copac. Ouăle pot fi de la douăsprezece până la o sută de mii de bucăți. Toate ouăle sunt realizate din benzi gelate speciale. Acolo se află mici (trei până la cinci bucăți) de grămezi. După aproximativ două săptămâni, larvele încep să se desprindă de ouă. Lungimea lor este de aproximativ patru până la cinci milimetri. Ele sunt perfect dezvoltate și devin în curând în prăjit, care sunt capabile să trăiască independent.

Păstorul tânăr se hrănește cu diverse animale mici,care trăiesc în apă: viermi, larve de insecte și alte nevertebrate. Un adult este considerat un adevărat prădător. Se hrănește nu numai cu insectele care trăiesc în coloana de apă, ci și cu alte pești. Pradator se ascunde în ambuscadă și se află în așteptare pentru pradă. Împreună cu acest râu este și hrana pentru alte animale - pești și păsări. Deci, ele sunt hrănite cu somn, cu șopârlă, cu știucă, adesea cu suișuri, cu păsări și cu alte păsări.

Bibanul este un obiect de pescuit. Se crede că poate fi întotdeauna prins. Baldachinul obișnuiește întreaga grosime a apei, de la păduri de coastă până la gropi adânci. Nu este considerat un nomad activ. Ca regulă, bibanul încearcă să adere la un anumit teritoriu, la spațiul său de locuit.

În primăvară, încep să prind o coadă din momentul în caregheața va ieși. În legătură cu răspândirea omniprezentă, devine pradă destul de ușoară, chiar și pentru pescari novici. Înmulțirea este terminată de biban la mijlocul lunii mai. Din acest moment începe să vâneze. Și din acest moment începe pescuitul de biban vara.

Îl caută, mai ales în luptă, vizual. Păstorul îi place să vâneze deschis și să-și alunge după pradă sau imediat după un pachet. Ar trebui spus că bibanul este foarte pasionat. El nu acordă atenție nimic și în cursa de urmărire poate chiar să sară pe țărm. În timpul verii, cea mai mare parte a bibanului poate fi găsită pe zonele stâncoase ale fundului, cu o coborâre în adâncime sau în creștere. Persoanele mici se ascund adesea în ambuscade, la graniță cu apă curată, în vegetație rigidă.

Pescarii experimentați sfătuiesc să acorde mai multă atențiebazine adânci și gropi. Este mai probabil să prindeți un eșantion mare decât în ​​apele de coastă. Pentru a atrage pește în a doua jumătate a sezonului de vară, puteți vzmuchivat în loc de prindere a apei. În cazul în care fundul este populat în astfel de locuri cu molii sau alte obiecte de vânătoare, care sunt comune pentru o biban, atunci pescuitul poate deveni foarte reușit.

Până în toamnă, bibanul începe să se simtă înainte de iarnă. Flăcări de persoane se grăbesc pe apă. Căutând grupuri de prăjiți și pești mici. Găsind aceeași pradă, ele încep să distrugă fără discriminare totul.